Επίσκεψη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. στον ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ.

Επίσκεψη της  Ε.Σ.ΠΕ.Θ. στον «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.»

 

              Την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου  2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.), πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του  «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.» .

              Στις εγκαταστάσεις της ΝΕΣΥΘΕΡΜ μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. Γιώργος Φωτιάδης και ο  προϊστάμενος λογιστηρίου κ. Γιάννης Πανάγος οι οποίοι μας ξενάγησαν στην έκθεση και μας παρουσίασαν τις δράσεις και τα προϊόντα. Επίσης ενημερωθήκαμε για την προσφορά εργασίας του Συνεταιρισμού αλλά και την παροχή ποιοτικών και οικονομικών προϊόντων στην αγορά της Λάρισας και όχι μόνο.

              Με τη σειρά μας ενημερώσαμε τους οικοδεσπότες για την ύπαρξη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, τις δράσεις της αλλά και την υπόστασή της στα συνδικαλιστικά δρώμενα.

              Πραγματοποιήθηκε  ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν το σωματείο μας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί σήμερα και συζητήθηκαν προοπτικές μεταξύ μας συνεργασίας. Τέλος ο «ΥΔΡΩ-ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.» προσέφερε έκπτωση στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.  για αγορές που θα πραγματοποιούνται στο κατάστημα του Νέου Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών  Λάρισας. Το ποσοστό της έκπτωσης θα ανέρχεται στο 8% για τα παρακάτω είδη :

  • Είδη Υγιεινής
  • Πλακίδια
  • Υδραυλικά Είδη
  • Αφυγραντήρες             

              Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τους κ.κ. Γιώργο Φωτιάδη και Γιάννη Πανάγο για τη θερμή κι εγκάρδια φιλοξενία.

              Στην συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Ε.Σ.ΠΕ.Θ. ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, και ο  Γεν. Γραμματέας  κ. Χρήστος Καρανάσιος.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Κωνσταντίνος Παπαδούλης

Ανθστης (ΤΧ)

6955390657

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Χρήστος Καρανάσιος

Ανθστης (ΤΧ)

6936178253

2018-10-05T17:42:57+00:00